Pielea îmbătrânită prematur

Bună ziua! De vreo 2-3 săptămâni am observat pe partea de sus a mâinii drepte pielea care seamănă ca a unei persoane în vârstă și este foarte uscată, cu toate că am 23 de ani. Câteodată mă mănâncă pielea în locul respectiv. În fiecare zi încerc s-o hidratez cu cremă, dar încă nu a dat rezultat. Ce ar putea fi și ce aș putea face?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Ca să aveți pielea mereu hidratată, pe lângă o îngrijire adecvată, este necesară respectarea unor elemente legate de factorii înconjurători, igienă şi alimentaţie. Despre toate acestea găsiți mai multe informații aici: https://doc.ro/sanatate/cum-tratam-pielea-uscata. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.