Pielea dintre capul penisului este umflata și nu pot sa mai bag capul penisului înăuntru

Buna seara de joi de dim capul penisului sa umfla și sa umflat și prepuțul sau nu știu cum se numește ca nu mai pot sa trag pielița peste capul penisul . Am luat oxacilina, crema caneaten și mai îmi fac ceai de pelin și ma dau și cu rivanol dar tot umflat este va rog sa ma ajutați va mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună dimineața. Este posibil ca aceste simptome pe care le acuzați să apară din cauza unei igieni intime precare ori în urma folosirii unor produsuri care conțin parfum sau din cauza unei infecții urinare. Folosiți doar apă și săpun neutru în zona intimă, evitați produsele care au în compoziție parfum și purtați doar lenjerie din bumbac. Dacă simptomele persistă, recomandarea mea este să mergeți la un medic, pentru un consult de specialitate și pentru un diagnostic și un tratament corecte. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.