Piele foarte uscata

Buna ziua doamna doctor! Ma numesc Adriana si v-as fi foarte recunoscatoare daca ma veți putea ajuta sau imi veți da un sfat cum sa procedez in urmatoarea situație: băiețelul meu Luca are 3 luni si 3 saptamini si are pielea foarte, foarte uscata pe tot corpul. Am observat ca pielea este uscata dupa ce i-a fost administrat primul vaccin la 2 luni de la nastere. Am fost la medicul de familie si ne-a recomandat mai multe tipuri de creme dar care nu il ajuta cu nimic. Pe zi ce trece pielea devine tot mai uscata, rosie si ii provoaca mincarime. Nu stiu ce sa mai fac si cum sa procedez. Am citit pe net ca ar putea fi dermatita atopica si atunci am incercat sa nu mai maninc produse care contin lapte, posibil sa fie alergic, insa nu s-a ameliorat, am schimbat detergentul, scutecele, toate hainutele sunt din coton si nu exista nici o schimbare. Ce as putea sa fac ca sa scape de aceasta suferinta. Multumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să mergeți cu copilul la un consult dermatologic pentru un diagnostic corect și un tratament eficient. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.