Piciorul si mana dreapta umflate dimineata

Buna! Am nascut de aproximativ 3 luni... pe timpul sarcinii am avut problema retentiei de apa.. iar acuma dupa 3 luni de la nastere dimineata am mana si piciorul drept foarte umflate. Cum as putea remedia problema? Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Va rog sa gasiti cateva sfaturi in articolele de mai jos. De asemenea, va recomand sa discutati din nou cu medicul dumneavoastra, in cazul in care problema persista pot sa fie necesare cateva teste suplimentare. Multa sanatate!

Retentia de apa: cauze si solutii eficiente

Picioare umflate - cauze, prevenire si tratament


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.