Picior umflat cu pata rosie

Buna ziua, am o intrebare: mamei mele i-a iesit pe picior o pata mare rosie, care dupa o zi i s-a facut o basica mare plina de puroi. A fost la urgenta insa doctorul nu i-a dat niciun diagnostic doar un tratament de injectii de penincilina. Am vrea sa stim cam ce ar putea fi, besica acum a spart si curge multa apa. Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua!

Doar dintr-o descriere nu se poate pune un diagnostic, intrucat paleta posibilelor diagnostic este destul de larga.

Avand in vedere ca i-a fost prescris un tratament antibiotic, este vorba si de o component infectioasa bacteriana la acel nivel. Continuati tratamentul si indicatiile medicului curant. Va doresc multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.