Picioare strâmbe

Buna, sunt Aurelia am 43 de ani. Ma confrunt cu problema inestetica a picioarelor strambe, carui specialist trebuie sa ma adresez?exista tratament pentru îndreptatul picioarelor?va mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Pentru corectarea picioarelor strambe sau curbate, puteti apela la gimnastica terapeutica (gimnastica corectiva) in cadrul unui centru medical de recuperare. De regula, un kinetoterapeut va poate indruma sa faceti acest gen de exercitii. De asemenea, exista anumite proceduri estetice care va pot ajuta in acest sens, precum ar fi microlipoliftingul cu grasime proprie, injectarea la nivelul gambelor cu acid hialuronic sau utilizarea implantului siliconic de gamba. O zi cu grija de sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.