picioare neliniștite

Bună ziua. Pt picioare neliniștite noaptea vă rog să mă îndrumați spre un tratament naturist sau ce tip de cremă să folosesc. Mulțumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua,

Problema ar putea să aibă fie o cauză neorologică, fie una de natură vasculară, așa că v-aș recomanda să vă programați un consult de medicină internă pentru a putea începe procesul adecvat de investigare a simptomelor. Dacă vă este mai ușor, acum puteți face programări inclusiv prin platforma noastră, DOC-Time, aici.

Sănătate și numai bine!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.