Pete rosii!!

Buna seara ,imi permit sa va deranjez!Nici nu stiu cum sa incep,am o cunostinta care se confrunta cu o problema foarte grava,tin sa precizez ca nu se poate deplasa la medic,de ceva timp i-Au aparut cateva pete rosii pe corp,mai exact :sub sani,pe fata,si pe maini!A incercat tot felul de creme,pudre etc...dar fara folos!Dvs poate ma puteti ajuta intr-un fel!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Diagnosticul și tratamentul trebuie stabilite de medicul specialist dermatolog. Pentru că persoana în cauză nu se poate deplasa, o variantă ar fi să luați legătura cu un medic dermatolog care oferă consultații online și să-i trimiteți o fotografie cu petele de pe corp. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.