Pete albe mici, multe pe fese

Buna ziua, va rog frumos, puteti sa imi oferiti mai multe informatii cu privire la petele albe mici si extinse pe fese, care apar si dispari de la sine? Multumesc, o zi buna.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna, ideal ar fi sa mergi la medicul dermatolog pentru a ti face o cultura specifica din leziune, care se analizeaza la microscop si in culturile de  laborator . este posibil sa suferi de tinea versicolor sau pitiriazis, mai ales daca petele apar si pe spate-umeri etc. 

afla aici mai multe cu privire la semne si tratament, te rog:

https://doc.ro/sanatate/tinea-versicolor-sau-pitiriazis-ce-este-si-cum-se-trateaza-corect-infectia


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.