Pete albe

Bună ziua ! Numele meu este Badea Cristiana și am îndrăznit să vă scriu deoarece mă confrunt cu o situație cam neplăcută în zona feței. Pe buza de sus mi-au apărut niște pete mici albe fordyce, dacă nu greșesc. Citind pe internet, am încercat un remediu cu ulei de cocos și vitamina A pe care l-am aplicat pe fiecare seară dar fără rezultat. Ce pot face în cazul acesta, mă puteți ajuta? Vă mulțumesc mult !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua! Vă recomandăm să vă adresați unui medic dermatolog pentru un diagnostic exact în cazul dvs., întrucât aceste pete albe pot avea mai multe cauze, fie tulburări de pigmentare, fie pot semnala o boală cronică. Multă sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.