Papilom amigdalian

Bună ziua! In urma cu o săptămână, a început sa ma doară și sa ma usture amigdala. La ORL, mi a spus ca este papilom amigdalian, sa folosesc spray ul antiviral. Din câte știu, acest papilom, se cauterizeaza.Ingrijorarea mea este ca este declanșat de virusul HPV. Am mai fost la ORL și acum 3 luni, pentru ca ma durea urechea, la control, nu mi a spus nimic, e posibil sa se fi făcut între timp? Va mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Din păcate, din aceste informații este dificil de spus dacă problema de fond este HPV-ul. Nu pot să vă recomand decât să urmați indicațiile actuale de tratament și să monitorizați situația. În rest, vă reamintesc și că e întotdeauna în regulă să cereți și o a doua opinie medicală, dacă nu sunteți mulțumită de ritmul evoluției stării de sănătate.

Toate cele bune! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.