Palpitații inima cauze nedescoperite

Buna ziua, De 1 an sufar de palpitații (extra sistole) si nu se stie care e cauza. Am facut de doua ori examene medicale(EKG, ecografie) la medici diferiti si tot timpul ies foarte bine. Am momente cand nu am palpitatii dar sunt momente cand si daca ma aplec apar crize de palpitatii care tin si cateva ore (3 ore cea mai lunga). La EKG nu s-au vazut niciodata. Cateodata ma culc cu senzatia ca nu mai apuc a doua zi din cauza lor.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Ar trebui să faceți o monitorizare Holter EKG pentru a vedea ce fel de extrasistole sunt și ce număr. În paralel, vă recomand să mergeți și la un consult endocrinologic. Așteptăm rezultatele pentru interpretare. Multă sănătate!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.