Oxiori

Buna seara as avea o întrebare la dumneavoastră cu ce ii pot scăpa pe fata și băiatul .eu de oxiori că nu mai scapă de ei le-am dat și medicamente și degeaba tot nu scapă va rog datimi ceva sau pot scăpa

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Vă recomand călduros să faceți o programare la medicul pediatru care monitorizează starea de sănătate a copiilor dumneavoastră. Dacă tratamentul pe care l-ați încercat deja a fost prescris de pediatru, tot la acel medic ar trebui să reveniți și să-i spuneți că nu a dat rezultate. Poate sunt necesare investigații suplimentare. Poate există interacțiuni cu alte tratamente. Doar un doctor care îi consultă propriu-zis și este bine informat în ceea ce privește starea copiilor și a istoricului lor medical vă poate oferi o soluție corectă și eficientă.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.