Oxigenoterapie hiperbarica

Bună Sunt diagnosticat cu bronsectazie de la vârsta de 6 luni ulterior modificanduse în BPOC dupe spusele medicilor.Acum am 43 ani și as vrea sa știu dacă credeți căci ar fii benefica pt boala mea 10 -15 ședințe de oxigenoterapie hiperbara. Eu fiind cu oxigenoterapie la domiciliul, dar având imunitate scazuta contactez orice virus. În anii 80 am mai făcut tratament cu aer comprimat in stațiunea GOVORA cred ca ar putea fi aproximativ una și aceeași lucru.Aștept un răspuns MULTUNESC.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, teoretic da, poate fi benefica dar doar  medicul dvs curant si medicul de medicina hiperbara va pot face recomandari asumate. stiu ca exista si un criteriu de excluziune bazat pe probele de spirometrie, afectate in cazul BPOC.... asadar , doar medicul de acolo va decide. oricum, asteptati macar sa treaca sezonul gripei pentru a face vizita la centrul de medicina hiperbara. Ati putea in schimb sa beneficiati si in urma terapiilor pe baza de ozon( autohemoterapia majora cu ozon) sfatuiti-va cu medicul curant , sanatate!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.