Ovare polichistice

Buna seara. De 5 ani am aflat ca sufar de ovare polichistice. Menstruatia este neregulata, imi vine ciclul menstrual la 2-3 luni, din aceasta cauza am problema si cu parul facial iar rezultatele analizelor au iesit in parametrii normali. Imi doresc foarte tare un copil iar de 2 ani tot incerc si nu reusesc. De aceea va rog sa imi raspundeti si sa imi spuneti daca voi putea vreodata sa raman, tin sa mentionez ca am 23 de ani. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Da, se poate. Va trebui efectuat un tratament anticonceptional timp de 6 luni, dupa care imediat sa incerci sa ramai gravida.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.