Ovare polichistice

Buna ziua numele meu este Ionela Constantin am 27 de ani și acum doi ani am fost diagnosticata cu ovare polichistice. Am fost la clinica și mi s-a dat duphaston pentru obținerea unei sarcini. Tin să menționez că nu am reușit, acum o luna am reluat discuțiile cu alt ginecolog și mi-a sugerat sa încerc cu profecund și natalvit. Menstruația o am o data la 9 luni. Pe data de 2 am avut un spoting iar după alte 6 zile mi-a venit menstra de culoare maro slab cantitativ. Nu știu ce să mai fac. Dar am observat că am mici dureri de ovare iar după câteva minute se transforma in mâncărimea ovarelor eu așa simt. Credeți că mă vor ajuta aceste pastile? Țin să menționez că rezultatele analizelor au ieșit testosteron foarte mare, va mulțumim frumos.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Am sris despre aceasta tema aici: Sindromul ovarelor polichistice, o cauza a infertilitatii

Fiindca in urma tratamentelor primite de la medicii la care ati fost pana acum, va recomand sa programati o consultatie la un medic specializat in infertilitate, care va poate oferi mai multe solutii.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.