Ovare polichistice

Buna ziua. Ma confrunt cu SOP și face dificila conceperea unui copil. Am făcut un drilling ovarian și am reușit sa am un copil. Problema a reapărut și de 5 ani ma chinui sa mai fac încă un copil. Am reușit sa rămân însărcinată de careva ori dar nu am reușit sa duc sarcina la termen.. as vrea sa încerc și un tratament cu contraceptive înainte sa merg din nou la drilling ovarian.. sau exista o alta soluție medicamentoasă inafara de drilling ovarian? Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este potrivit un tratament de 6 luni cu contraceptive specifice SOP, gen
Diane-35. Însă ar trebui să faceți și o evaluare BOLI METABOLISM ȘI NUTRIȚIE. Veți primi un tratament de completare care este actual în SOP. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.