OVARE POLICHISTICE

Bună ziua eu am aflat de 2 ani ca am ovare polichistice și am mers la un medic ginecolog și mia recomandat inogest 6 luni am luat dar nici un rezultat din motive personale am mers la alt medic care mia recomandat sa iau mysan și nu am rămas apoi mi sa recomandat sa iau profecund pana când rămân însărcinată...Deocamdată nu am posibilitatea de a merge la ginecolog dar de 2 săptămâni am o durere când pe dreapta când pe stânga în zona rinichii...Ce poate fi ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Bună ziua,

Dat fiind faptul că simptomele sunt destul de nespecifice, ar fi recomandabil să vă programați un consult cu un medic internist care să vă îndrume spre alte investigații. Este dificil de spus dacă durerea radiază de la ovare, dacă nu cumva este o infecție urinară etc.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.