otita medie nesupurata

buna seara va rog mult ajutatima cu un sfat de doua zile am o problema cu urechea stinga a inceput cu niste fosnituri si pe citeva momente se infunda nu de tot asa pe jumate dar se desfunda la vreo ora nu am stat pe ginduri si am facut o programare la mel life la orl dl doctor ma consultat si am rosu adica otita medie nesupurenta mia prescris otipax sa pun 5 pic dimineata si 5 pic seara iar pt nas aquamare si avamys e totul ok pina aici dar a doua zi de tratament nici cum nu sa mai nesfundat urechea aud pe jumate cu el acest disconfort mi-a creat o stare de ancsietate de nervi si neliniste ca am facut repede o programare la doctorita de familie care mia prescris calmogen care vad ca da rezultate vas intreba va rog dupa experienta cu alti pacienti la cam cite zile ar trebui sasi dea drumul sa aud normal si daca puteti sa-mi spuneti cite zile sa pun picaturile eram prea dertat si nu mai retin cite zile mia spus dl doctor va foarte multumesc pentru raspuns florin

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Bună ziua,

Durata de tratament ar trebui să fie menționată în scrisoarea medicală emisă în cadrul consultului pe care l-ați făcut și/sau pe rețeta pe care v-a eliberat-o medicul. Specialistul care v-a examinat este cel mai în măsură să facă o recomandare adecvată în privința duratei tratamentului, așadar, dacă nu mai reușiți să găsiți informația în rețetă/scrisoarea medicală, vă recomand să reveniți cu întrebarea la dânsul/dânsa.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.