Osteodensiometrie

Bună seara. La vârsta de 18 ani am fost diagnosticata cu discopatie, sciatica, lumbago și scolioza. La 24 ani cu o gonartroza grad 4 la genunchiul drept. La 34 ani cu contdromalacie gr 2 la genunchiul stâng, hernie de disc L5-S1, pe care am operat-o, coxatroza stânga gr 2 și paradontoza. Acum, la 36 ani, coxatroza a ajuns în ultimul stadiu, gr 4 cu deformarea capului femural și ruperea capsulei. Nimeni nu leagă toate astea între ele! As dori sa aflu dacă este totuși o problema a oaselor sau a cartilagiilor în tot organismul. Am aflat de la cunoscuții de osteodensiometrie, dar as vrea sa știu dacă este relevantă în cazul meu. Sau să îmi recomandați alte analize pentru a afla cauza tuturor acestor probleme. Vă mulțumesc din suflet.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Va rog sa completati acest chestionar online pentru a beneficia de o consultatie gratuita pentru o parere suplimentara. Este important ca medicul reumatolog sa poata analiza cu atentie tot istoricul dumneavoastra medical. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.