Ortopedie

Sunt lovit la genunchi în zona rotulei,și am o vena umflată ,ce îmi puteți recomanda ca și pastile,unguent etc.(Am 16 ani)

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Puteți aplica pe genunchi gheață învelită într-un prosop curat, la 2-3 ore. Gheața trebuie lăsată să acționeze maximum 20 de minute și puteți lua analgezice. Este important să reduceți acitivitățile zilnice. Dacă nu vedeți nicio îmbunătățire, recomandarea mea este să vă adresați unui medic ortoped, pentru un diagnostic și un tratament corecte. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.