Ochiul stang rosu dimineata

Buna ziua! Precizez ca in urma cu aproximativ 2 luni am avut o operatie de indepartare a un shalazion de pe pleoapa superioara a ochiului stang. De aproape o saptamana ma confrunt cu o alta problema la acest ochi. In fiecare dimineata ma trezesc cu ochiul foarte rosu, iar la aproximativ 30-60 de minute de la trezire ochiul redevine absolut la normal. La inceputul si ochiul drept a avut aceasta tendinta, dar am administrat lacrimi artificiale ambilor ochi, iar acum ochiul drept este in totalitate normal. Care ar putea sa fie cauza? Si ce imi recomandati? Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Roxana Cozubaș - Medic Specialist Oftalmologie, Expert DOC

Buna ziua,

Cel mai probabil ati facut o alergie la ceva din mediu, incercati sa evitati produsele cosmetice in zona ochilor, sa va spalati cu apa rece si sa ajungeti cat de curand la un medic oftalmolog pentru un consult si un tratament de specialitate. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.