OCHI CU USTURIMI

BUNA ZIUA. MA NUMESC MONICA, AM O PROBLEMA CAREIA NU I DAU DE CAPAT. AM FOST LA MAI MULTI MEDICI , AM TOT TIMPUL VINISOARE ROSII IN OCHI, ACUM O LUNA AMBII OCHI AU FOST INVADATI DE SANGE, MA USTURA OCHII, IMI LACRAMEAZA LA FRIG. AM AVUT TRATAMENT CU DEXAMETAZONA 5 ZILE SI IRIDIUM! IN CONTINUARE MA USTURA OCHII SI SENZATIE DE CEVA IN OCHI! MULTUMESC

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Roxana Cozubaș - Medic Specialist Oftalmologie, Expert DOC

Buna ziua! Din descrierea simptomelor dvs, este posibil sa va confruntati cu sindromul ochiului uscat, o boala de alfel subdiagnosticata. Din pacate, ochiul uscat nu poate fi vindecat, insa simptomele lui (uscăciunea, mâncărimea si arsura) pot fi ameliorate. Va invit sa descoperiti mai multe solutii in articolul nostru -- https://doc.ro/sanatate/sindromul-ochi-uscat-tratament. De asemenea, va recomand sa consultati din nou un medic oftalmolog pentru o noua evaluare si eventual confirmarea diagnosticului. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.