O dieta pentru slăbit ?

Buna ! Ma numesc izabela si am 17 ani. Imi puteți spune si mie va rog ce dieta pot urma având in vedere ca am înălțimea de 1,57 si greutatea 64kg? Multumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Orice dieta este buna, atata timp cat respecta preferintele dvs alimentare, cu conditia sa nu fie de infometare (adica nu mai putin de 1000 - 1200 de calorii pe zi), sa fie insotita de miscare de minim 3 ori pe saptamana si de multa hidratare!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.