Nu stiu ce sa aleg

Va mulțumesc pentru ca m-ati mai linistit, dar nu mi-ati raspuns la întrebarea mea,daca am facut ERAD ar fi Ok sa rămân asa pt încă 1 an sa vad cum evoluează situația sau sa fac amputație de Col cum mi sa recomandat? Nu as vrea sa fac nici o amputație si sa rămân la ERAD. Va pot atașa colposcopia?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Ar ajuta trimiterea unor investigatii relevante, precum colposcopia. Din pacate o astfel de decizie ar fi luata mai bine dupa o discutie detaliata cu un medic si in acest sens va puteti adresa unui specialist pentru o a doua parere. Insa astfel de recomandari se pot face doar de un medic in cunostinta de cauza, orice mic detaliu privind starea dumneavoastra de sanatate sau rezultatele investigatiilor poate influenta recomandarea.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.