Nu știu ce ar putea fi

Buna seara după un contact sexual fara prezervativ dupa o săptămână am observat niste bubițe roșii pe cap și penisu inflamat. Nu ma ustura la urinare ma mănâncă foarte puțin ce ar putea fi

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să mergeți la un medic urolog pentru un consult amănunțit. Este nevoie de examen fizic pentru un diagnostic corect, dar și pentru un tratament eficient. Până ajungeți la medic, puteți citi mai multe despre iritațiile din zona intimă aici: https://doc.ro/relatii-si-familie/iritatia-penisului-din-ce-cauze-apare-si-cum-se-trateaza. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.