Nu reușesc să mai slăbesc după o dietă

Bună ziua! Am o mare problemă nu reușesc să mai slăbesc, am 1,56 înălțime și 100 kg, în urmă cu un an jumătate am dat jos 20 kg cu ajutorul rețetei Dukan problema este că acum am pus kilogramele înapoi și nu mai pot să slăbesc. Poate primesc o mână de ajutor. 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Nu există nicio dietă care să facă minuni pe termen lung, dacă nu sunt respectate câteva reguli simple de bună-purtare cu propriul corp, și anume-minim 30 minute de mișcare zilnic, 3 mese pe zi, ultima masă nu mai târziu de ora 20.00, eliminarea ronțăielilor de seară și dintre mese, a sucurilor, a dulciurilor concentrate în exces și a fast-food-ului. Orice dietă ați reîncepe, dacă nu continuați cu un stil de viață sănătos, toate kilogramele pierdute se vor întoarce înapoi cu siguranță! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.