Nu ajungem la orgasm.

Bună seara! Sîntem cuplu căsătoriți si nu ne bucurăm de orgasm pt ca ejaculez prea repede cam dupa 10 minute de cînd începem actul sexual . Ce recomandați?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Găsiți informații complete și soluții pentru ejacularea precoce AICI -- https://doc.ro/relatii-si-familie/ejacularea-precoce-o-problema-medicala-complexa. Medicul poate identifica sursa problemei și vă poate recomanda intervenții în stilul de viață, cum ar fi renunțarea la fumat sau pierderea în greutate. Alte opțiuni de tratament pot include medicamente, tratamente hormonale, consiliere psihologică etc. Puteți consulta un sexolog sau psiholog, dacă episoadele sunt izolate, urolog sau internist dacă situația persistă. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.