Noduli mezenterici 13mm

Am un băiat de 5ani,am cu el la spital care la depistat cu rosu în gat și puroi pe amigdalite, pe lângă am aflat ca are noduli mezenterici 13mm în jurul apendicelui, are dureri de burta, as vrea sa știu dacă acest lucru este normal și ce trebuie sa fac în acest caz, la ce trebuie sa ma aștept și care ar fi cauza de sau produs acești noduli, cât de grav este. Pe deasupra mai are și pulsul inimii mare variază între 100-147

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Buna ziua! Ar trebui sa va adresati unei camere de garda de la spital. Este posibil ca micutul dvs., pe langa amigdalita, sa sufere si de apendicita, desi nu ati mentionat clar de cand are durerile. Multa sanatate!

 

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.