Nodul la baza gatului

Buna ziua de cateva zile am descoperit ca am un nodul la gat deasupra de clavicula in partea dreapta. As dori sa stiu daca ar avea de aface cu titoida deoarece eu am chisturi pe tiroida. Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Cătălin Costovici - Medic Primar Oncologie Medicală, Expert DOC

Bună ziua!

În cazul situației dvs., deși cei mai multi noduli tiroidieni sunt benigni (necanceroși) și nu provoacă probleme de sănătate, este foarte important să mergeți la medicul specialist și să evaluați orice umflatură neobișnuită de la nivelul gâtului. De asemenea, este important ca medicul să evalueze posibilitatea unui cancer tiroidian. Găsiți mai multe informații aici - https://doc.ro/afectiunile-glandei-tiroide/neoplasmele-tiroidiene-nodulii-tiroidieni-cauze-simptome-tratament.

O zi cu grijă de sănătate!

 

 

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.