Neutrofile mici și limfocite marite

Bună ziua. Mama, 58 de ani, la analize I au ieșit neutrofilele mici (31.7 iar minim este 50), limfocite marite (57.9 iar maxim este 40) si din nou neutrofile mici (1.87 iar minim este 2). Menționez ca și anul trecut, iulie 2021 a avut probleme (depășiri și mici) tot la acestea. As atașa analizele, ca poate va ajuta sa vedeți toate analizele pe care le a făcut (cele standard ) dar nu vad cum as putea. Doctorița de familie I a spus ca nu sunt probleme ca are aceste valori marite/mici și ca nu e cazul sa facă investigații suplimentare. Va rog sa mi spuneți care ar putea fi problema!ce alte analize/investigații ar trebui sa mai facă și la ce doctor specialist ar trebui sa meargă? Va mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Medicul de familie este, de regulă, cel mai în măsură să evalueze aceste rezultate, pentru că poate să aibă o imagine de ansamblu asupra tuturor valorilor, dar mai ales pentru că și cunoaște istoricul medical al mamei dumneavoastră. Însă, dacă aveți motive serioase de îngrijorare, puteți oricând să căutați și o a doua opinie medicală. În acest caz, v-ați putea adresa unui medic internist și, dacă vă este mai ușor, acum puteți face programări inclusiv prin platforma noastră, DOC-Time, aici.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.