Nelamuriri

Buna seara. Sunt Elena, am 58 de ani, am hepatita C,virus luat de la stomatolog. Urmez tratament medicamentos, nu am putut face interferon din cauza altor boli de care sufar. Am fost trimisa de doctorul meu gastro din Buzau la Bucuresti pentru a urma cu tratamentul cel nou. Am fost la Inst. Fundeni la doamna doctor Toader .Am facut investigatii la care dansa a spus ca ne auzim la telefon peste 15 zile ca sa iasa rezultatele . Zis si facut. Am snnato,mi-a raspuns ne dandu-mi ragaz sa spun cine sunt la care dansa a spurs: spuneti repede ca nu stiu cine sunteti, ca am treaba .Totusi am apucat repede sa-i spun si mi-a zis sa sun in Decembrie. Mentionez ca am sunat pe la ora pranzului,gandindu-ma ca dimineata este ocupata.Binenteles ca m-am suparat si i-am scris un email fapt ce a suparato. Nu vreau sa intru in detalii. Mi-a scris si dansa un email in care spune sa merg la Bucuresti pe data de 3 Decembrie pentru tratament.Aici este nelamurirea mea, deoarece mi-a spus sa duc referat de la medicul endocrinolog,cardiolog , pshiatru,ca pot urma tratamentul cu ZEPITIER - 1tb / zi . As dori sa-mi spuneti daca se poate sa merg la un alt medic in alta locatie deoarece nu putem comunica pacient- medic .Daca cunoasteti un medic bun, sufletist,sa inteleaga pacientul nu ezitati sa-mi spuneti.Asa nu pot continua ,foarte mult rau mi-a facut .Eu fiind si cu depresie, tiroida cronica autoimuna,insuficienta mitrala am nevoie de oameni sa ma inteleaga.Sper ca ma-m facut inteleasa si astept sfaturile de la d-voastra.Cu respect Elena. Va rog sa-mi dati raspuns daca doriti pe adresa mea de email .Sanatate tuturor.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna seara, va inteleg, stati linistita. Parerea mea este sa mergeti la dna dr. Dana Obretin, un om minunat, un medic extraordinar cu multa empatie - o gasiti va rog la Spitalul clinic de Boli Infectioase si Tropicale Victor Babes. Va rog veniti cu trimitere de la medicul de familie si va va ajuta. Sanatate multa!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.