Neg infectat

Buna ziua, Am fost la medicul de familie cu un neg la degetul inelar al mainii stangi, acesta mi a recomandat un gel pentru negi. Dupa doua zile de utilizare mi s-a inrosit zona din jurul negului, s-a infectat si mi-a aparut o dunga rosie care urca de la deget spre incheietura mainii. Fiind duminica m-am dus la urgente unde doctorul chirurg m-a trimis acasa cu recomandarea sa iau antiimflamatoare. M-am automedicat si cu Oxacilina. Infectia s-a localizat si durerea la fel. Intrebarea e ce trebuie sa fac in continuare? Trebuie incizat ca sa iasa puroiul sau nu? O zi buna, cu multumiri 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua!

Sfatul meu este sa consultati un medic dermatolog. Acesta are mai multa experienta in legatura cu tratamentul negilor si eventualele complicatii care pot aparea in cursul tratamentului, inclusiv cele infectioase. Daca este intr-adevar o colectie purulenta, este posibil sa fie nevoie si de drenarea acesteia, dar conduita terapeutica se stabileste in functie de fiecare caz in parte.

Numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.