Muschii femurali

Am fost operat Hdl la L5S1. La 3luni după operație, mușchiul femural, deasupra cu o palmă de genunchi la piciorul drept este putin umflat si amortit. Îmi puteți spune dacă este normal?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua. Evaluarea complicațiilor și a eventualei persistenței sau diversificării simptomatologiei de la nivelul coloanei vertebrale necesită investigații suplimentare. De aceea, este foate important să consultați medicul care v-a operat. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.