Mucozități nazale cu fire negre

Bună seara! De curând am răcit iar în mucozitățile nazale am observat uneori ceva negru ca cărbunele nu sânge vechi, sunt efectiv ca și niște firicele negre. Ce poate fii? Încotro să ma îndrept pentru răspunsuri? Este normal ca în a patra zi de răceala sa am asemenea chestii negre in mucozități? Sunt mămica si sunt in CIC, deci stau acasa intr un mediu curat, nici nu fumez, nu am umblat cu solutii, nu am stat in praf. Nu stiu dacă doar acum au apărut sau doar acum am observat suflându mi nasul.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Gasiti aici informatii care v-ar putea fi de ajutor - https://doc.ro/sanatate/culoarea-mucusului-ce-afectiuni-indica. Mucozitatile negre ar putea semnala mai multe afectiuni, astfel că este recomandat sa va consultati cu medicul dvs de familie pentru mai multe indrumari. O zi cu grija de sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.