Mobilitate redusa

Specific,ca am facut tratamentul pentru helicobacter pylori, oboseala s-a mai diminuat, dar merg tot greu, simt ca pic in „nas”. Pentru hepatita b iau hepatoprotect, mai precizez ca medicul neurolog ma banueste de PARKINSON si mi-a prescris ISICOM si OPRYMEA. Multumesc, mult respect !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Înțeleg din descrierea dvs că sunt mai multe probleme de sănătate: o posibilă boală Parkinson pentru care ați primit deja tratament, hepatita cu virus B (oboseala pe care o simțiți poate fi o manifestare a acestei boli), o altă problemă este infecția cu Helicobacter pylori pentru care ați urmat tratament.

În ceea ce priveste problema cu care ați inceput descrierea simptomelor dvs (adică mobilitatea redusa), aceasta poate fi o manifestare a bolii Parkinson. Boala Parkinson se manifestă cu tremor (la nivelul membrelor, mȃinilor sau la nivelul degetelor), cu rigiditate musculară (aceasta poate să apară în orice parte a corpului și limitează mișcarile), cu tulburari de echilibru și coordonare (postura pacientului se modificǎ și este posibil să aparǎ probleme de echilibru, pacientul se deplasează cu pași mici). Din acest punct de vedere, reducerea mobilitații ar trebui să se amelioreze odată cu intrarea în acțiune a medicației ce v-a fost recomandată pentru boala Parkinson.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.