Miros corporal schimbat si menstruatie inchisa la culoare

De aproximativ jumatate de an ma confrunt cu un miros corporal schimbat(atat in zona intima cat si in zona axilei). Orice as incerca simt ca imi miroase corpul a mancare gatita( miros de linte gatita). Mentionez ca am luat anticonceptionale cativa ani si de mai bine de 7 luni am oprit administrarea lor. De asemenea dupa acele anticonceptionale am ramas cu o menstruatie inchisa la culoare si in cantitate foarte mica.Care ar putea fi problema si ce as putea face?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Perceperea unui miros corporal neplacut poate avea mai multe cauze. De aceea, ar fi indicat sa va adresati medicului de familie sau unui medic ginecolog (spuneti ca mirosul este prezent si in zona intima) pentru investigatii suplimentare. Gasiti mai multe detalii aici de cauzele mirosului corporal neplacut -- https://doc.ro/diabet/ce-boli-influenteaza-mirosul-corporal. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.