Migrene dese

Buna ziua, De cateva saptamani am migrene seara, 3 zile din 7. Ma puteti ajuta cu posibile cauze? Mentionez ca petrec aprox 8 ore pe zi in fata laptopului.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Privitul îndelung în monitorul laptopului poate favoriza apariția durerilor de cap și a migrenelor. Încercați să faceți pauze regulate și să priviți departe (de exemplu, pe fereastră), la fiecare 20 de minute. Este important să vă mențineți ochii umeziți, iar dacă simțiți că aveți ochii uscați, consultați medicul oftalmolog cu privire la picături care hidratează globul ocular. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.