Migrene

Buna ziua, am o problema daca pot sa ii spun asa...de vreo luna am ceva dureri ca cap, mai exact de la tâmple in sus,in varful capului..am fost la medicul de familie si mi'a dat migrosun ..am luat aproape toata cutie..dar tot am aceea durere sau presiune la nivelul tâmplelor..ce as mai putea lua sau face? Si pt stres ce recomandati ,? ma enervez si stresez foarte repede din orice . Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Fiecare pacient raspunde in mod diferit la tratamentul pentru migrene, asa ca trebuie sa incercati, impreuna cu medicul dvs., mai multe variante pana cand o gasiti impreuna pe cea care functioneaza. Specialistii sustin ca schimbarea stilului de viata este de ajutor atunci cand suferim de migrene. Asadar, acestia ne sfatuiesc sa ne odihnim suficient, sa incercam sa reducem nivelul de stres la care ne expunem, sa bem mai multa apa si sa facem sport cu regularitate. Practicarea unui sport vă poate fi de mare folos în gestionarea stresului și a stărilor de nervozitate. Mai multe informatii gasiti AICI -- https://doc.ro/sanatate/migrenele-a-treia-cea-mai-frecventa-afectiune-din-intreaga-lume. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.