Migrena fara aură

Buna seara.Eu am fost diagnosticata cu migrena fara aura si sindrom premestrual.Inainte de ciclu am niste dureri groaznice de cap cu varsaturi de mai multi ani si in final am fost diagnosticata cu asta.Se mai vindeca sau raman tot timpul asa ?In urma tratamentului nu am simtit ameliorari .Am primit zomzig dar m-a ametit si nu am mai luat.Stiti ceva ce aduce intr-adevar ameliorari sau nu exista?Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Elena Coman - Medic Specialist Psihiatrie, Expert DOC

Buna ziua! Exista tratamente eficiente atat pentru crizele migrenoase cat si pentru sindromul premenstrual.Va recomand sa va adresati unui medic neurolog si unui psihiatru pentru a gasi schema de tratament potrivita pentru dumneavoastra si eventual sa va recomande un set de investigatii specifice.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.