micoza

Buna ziua! Am o fetita de 2 ani si jumatate si de cateva luni are o problema la o unghie de la mana. Va atasez o poza. Ce as putea face sau care ar fi cauza? Este prea mica pentru tratamente fungice. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Din pacate, nu ati atasat fotografia, insa nu aceasta este problema, pentru ca leziunea trebuie examinata atent si in realitate de catre un medic. Inteleg ca dvs ati emis diagnosticul de onicomicoza, insa nu este o certitudine pana cand copilul nu este examinat de catre dermatolog pentru o consultatie. Va rog mergeti urgent la medic cu fetita pentru diagnostic corect, examinare microscopica si terapie adecvata.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.