Micoza

Bună ziua! De câteva luni mi-a apărut între degete la picioare bășicuțe cu lichid care se sparg, ma ustura, ma dor pielea se crapă, de o săptămână a început să îmi apară și în palma. Precizez ca am luat o crema la indemnul medicului "Canespor" dar nu are nici un efect.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Eu vă recomand să vă programați cât mai curând un consult la un medic dermatolog, eventual un examen dermatologic cu secreții. Doar așa puteți primi o indicație de tratament corectă și adecvată problemei pe care o aveți.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.