Metode de îngășat

Bună ziua, Mă numesc Andreea, am 28 ani și în jur de 46 kg la o înălțime de 1,62. Am fost diagnosticată cu tiroidă autoimună, aș vrea să mă mai îngraș, ce alimente sănătoase să consum că să mă mai îngraș? Mulțumesc. 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Înainte de toate vă recomand să țineți legătura cu medicul endocrinolog pentru ajustarea corectă a tratamentului. Alimentele de calitate recomandate pentru a va îngrășa sunt nucile, alunele, migdalele, caju și în general toate semințele, cu condiția să fie consumate crude, mierea de albine, uleiurile de calitate, avocado, fructele dulci proaspete, toate cerealele integrale și leguminoasele. Poftă mare! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.