Metode contraceptive

Buna ziua . Am 22 de ani și de curând mi am început viața sexuală . Atât eu cât si partenerul meu nu ne dorim o sarcina pentru moment . La vârsta de 14 ani mi-a venit prima menstra ,ulterior pe o perioada de 3 luni nu am avut menstra . Am mers la medic și mi s-a zis ca am mici chisturi pe ovare ,dar care nu pun probleme . Nu am avut niciodată ciclul regulat ,exista diferențe chiar și de 10 zile de la luna la luna ,dar țin sa Menționez ca menstra apare in fiecare luna . Ce fel de anticoncepționale îmi recomandați ca și metoda contraceptiva ? Va mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Anticoncepționalele se recomandă cu prescripția medicului ginecolog, după efectuarea analizelor hormonale și de sânge. Programați-vă un consult și veți primi indicații conform particularităților situației dumneavoastră.

Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.