Mers nesigur și oboseală

Simt că nu îmi mai pot controla picioarele, am un mers nesigur, oboseală, iar la analize a ieșit viremia hepatita B 1931Ul/ml. Are vreo legătură? Celalte analize sunt bune. Vă mulțumesc ! 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Viremia dvs (încărcătura virală) de 1931ui/ml este una mică în cadrul infecției cu virus hepatitic B. Senzația permanentă de oboseală este un semn frecvent întalnit la persoanele cu afectare hepatică virală. Ați precizat că celelalte analize sunt bune (presupun ca v-ați referit la transaminaze ALT, AST, GGT, bilirubină), nu știu dacă în categoria analizelor bune este inclusă și hemograma (deoarece simptomele dvs: oboseala, senzația de mers nesigur pot fi semnele unei anemii). De asemenea ar fi fost de folos dacă ați fi precizat dacă ați avut sau sunteți acum pe un tratament antiviral, pentru că simptomele dvs pot fi și efecte adverse ale medicației antivirale. Cel mai bine este să mergeți la un consult medical de specialitate la medicul gastroenterolog, care poate integra acuzele dvs în contextul afectării hepatice, eventual vă recomandă investigații suplimentare pentru diagnostic diferențial și va conduce tratamentul afecțiunii hepatice.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.