Menstruaţie

Bunã seara. În prima zi de menstruaţie am dureri, greațã, vãrsãturi, tremurat, lipsa poftei de mâncare şi frisoare. Care at fi cauzele? Menţionez cã am 22 ani şi am avut aceste simptome pe 1 octombrie. Mulţumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Nu imi indicati daca aceste simptome au aparut o singura data sau se intampla frecvent, la fiecare menstruatie. Ar fi indicat in acest caz un consult la medicul ginecolog pentru a elimina anumite afectiuni. Sunt importante si stilul de viata pe care il urmati, daca tineti anumite diete, suferiti de boli cronice, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.