Menopauza bufeuri

Buna ziua, mama mea are 56 ani, la 45 ani si-a descoperit un fibrom uterin si a facut embolizare. A intrat la menopauza fortat si de atunci pana in prezent are bufeuri la fiecare 45 minute, stari de nervozitate... se chinuie f mult. Lupta cu bufeurile si tratamentele adjuvante sunt destul de controversate. Imi puteti da un sfat va rog?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Pentru estomparea bufeurile, puteți încerca un supliment alimentar, cum este B-HADA III. Acesta este un amestec de uleiuri bogat în ingrediente rare – acizi grași Omega de excepție, care asigură echilibrul necesar femeilor în perioadele de premenopauză și menopauză. Îl găsiți aici: https://www.health-shop.com/ro/b-hada-iii. De altfel, mai multe informații, puteți citi aici: https://doc.ro/totul-despre-menopauza/bufeuri-le-manopauza-de-ce-apar-si-cum-le-reduci. O zi cu grijă de sănătate!


 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.