Mastrelle - intoleranta lactoza?

Buna ziua! Am toata admiratia si aprecierea pt d-voastra....?si imi cer iertare ca indraznesc sa va scriu aici si sa va cer o parere,dar ma aflu intr o situatie complicata momentan din cauza faptului ca sunt in carantina pt 14 zile impreuna cu familia mea, sotul fiind testat si confirmat pozitiv cu Covid- insa fara nici un simptom, doar eu cu cateva pete de infectie in gat fara alte simptome de luat in considerare. Urmez pt asta tratament cu azitrox 500 /24 h! In acelasi timp ma confrunt cu o alta problema si aici as avea nevoie macar de o parere de la d-voastra va rog,daca se poate, neavand posibilitatea in aceasta perioada sa merg la dr. sau sa fac o serie de investigatii... Tocmai ati postat un articol ref la refacerea florei vaginale si s a sincronizat perfect cu problema pe care eu o am acum,de aceea am indraznit sa fac o incercare pt o parere aici; aceleasi simpt le am si eu si sunt deja chinuitoare: usturimi(senzatia de mici taieturi), mancarimi dar fara scurgeri urat mirositoare sau ciudate! Nu stiu ce as putea face ,ma puteti ajuta ca o parere va rog? Am in casa Mastrelle flora capsule vaginale, ar fi indicat sa folosesc , imi e teama ca folisind azitroxul sa nu se amplifice problema ...desi iau si Linex forte? Pe langa toate acestea, mentionez faptul ca am anemie feripriva ,cred ca in acest mom am o Hmg de sub 10 si ma suspectez de intoleranta la lactoza pt faptul ca in ultimele luni am obs ca dupa ce consum anumite produse lactate,ma balonez si am ameteli,stare de rau...,daca mananc seara lactate a doua zi cand ma trezesc nu mi pot misca capul dupa perna de ameteli..cateva min si trece cu 1 fiola de calciu...

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Puteți administra Mastrelle flora capsule vaginale, dar este necesară și o cremă externă pentru uscăciune în zona genitală. Vă recomand să faceți cât mai repede un examen al secreției vaginale, pentru a completa, după caz, tratamentul. De altfel, compensarea anemiei este o condiție importantă pentru a nu favoriza aparitia infecțiilor. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.