Mastita cronica cum o tratam?

Am o mastita cronica de care nu reusesc sa scap, precizand faptul ca ma lupt cu ea de un an de zile si deja mi -a reaparut a IV a oara. Ce ma sfătuiți sa fac in continuare? As mai dori sa stiu cauzele aparitie, in ideea in care nu alaptez si nu am alaptat niciodata. Mulțumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Mastopatia fibrochistica este o afectiune care nu se vindeca, va trebui tinuta sub control cu diferite tratamente, in functie de severitate si evolutie, precum si un regim alimentar sanatos, alaturi de activitate fizica regulata.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.