Masaj anticelulitic

Buna ziua, am citit in o grămada de locuri despre celulita și va scriu pentru a cere un sfat. Este eficient masajul anticelulitic sau doar din alimentație pot controla apariția celulitei? Celulita mea se vede doar dacă strâng cu mâna de piele sau in poziția de șezut.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Ambele sunt eficiente, plus activitatea fizica moderata, sustinuta, hidratarea, anumite terapii locale. In plus, cauza de fond este una hormonala, consumul de anticonceptionale, asadar stilul de viata trebuie permanent sustinut.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.